понеділок, 13 травня 2019 р.

Військово-спортивний конкурс "Дівчата на варті".

В Гайворонському районі приділяється значна увага патріотичному вихованню учнівської молоді. 06 березня 2019 року методичним кабінетом відділу освіти РДА (методист Прач Л.В.) спільно із Центром військово-патріотичного виховання дітей та молоді "Майбутнє Гайворонщини" (директор Іщук С.І., викладач Трачук А.В.) проведено І військово-спортивний конкурс "Дівчата на варті". Конкурс проходив в два етапи. Перший етап було проведено на базі Гайворонського МНВК і розпочався з урочистої лінійки-відкриття, в якій брав участь голова районної ради Грабовий Д.М. Дмитро Миколайович привітав учасниць заходу та побажав їм успіхів, а також вручив подарунки та солодощі. Потім дівчата змагалися у двох видах змагань: стрільбі з пневматичної гвинтівки та дартсу. Другий етап проходив на базі КЗ "Гайворонський ліцей №1". Це – змагання з силового двоборства, розбір та збір автомата, комбінована естафета. Потім на урочистій лінійці було підведено підсумки конкурсу.
В заході брали участь шість команд із КЗ "Гайворонський ліцей №1", "Гайворонський ліцей №2", Солгутівської ЗШ І-ІІІ ступенів (вчитель Трачук А.В.), Сальківської філії (вчитель Посуховський В.Я.), Заваллівського ліцею-мистецької школи (вчитель Матвійчук Ю.І.) та Гайворонського політехнічного коледжу (викладач Горобець А.В.).
Призовий фонд - перехідний кубок, медалі та грамоти підготував Центр військово-патріотичного виховання "Майбутнє Гайворонщини" на чолі з директором Іщуком С.І., призи: І місце - пневматична гвинтівка, ІІ та ІІІ місце – електрочайники підготував директор ПОСП "Вікторія", депутат обласної ради Бендяк В.Н.
Перемогла команда Сальківської філії КЗ "Заваллівський ліцей", ІІ місце – КЗ "Гайворонський ліцей №1" та ІІІ місце – Заваллівський ліцей-мистецька школа.
В особистій першості із силового двоборства найсильнішою була Конельська Ольга учениця КЗ "Гайворонський ліцей №1", найвлучнішою в стрільбі із пневматичної гвинтівки була Цуркан Олена учениця КЗ "Гайворонський ліцей №1", найкраще розбирала та збирала автомат Штефаньо Світлана учениця Сальківської філії КЗ "Заваллівський ліцей". Музикальне оформлення конкурсу здійснював Гайворонський районний Центр дитячої та юнацької творчості.





Немає коментарів:

Дописати коментар