суботу, 22 квітня 2017 р.

Підсумковий наказ

УКРАЇНА


Н А К А З


НАЧАЛЬНИКА ВІДДІЛУ ОСВІТИ
ГАЙВОРОНСЬКОЇ  РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ
Від «24» червня 2016 року                                                                № 118


м. Гайворон


Про підсумки проведення районної
Спартакіади серед школярів загальноосвітніх
навчальних закладів у 2016 році

                    На виконання наказу начальника відділу освіти і науки Гайворонської районної державної адміністрації від 04 лютого 2016 року №16  „Про проведення районної Спартакіади серед школярів загальноосвітніх навчальних закладів у 2016 році” та відповідно до підсумкових матеріалів Головної суддівської колегії Спартакіади


НАКАЗУЮ:


  1. Доповідну записку про підсумки проведення районної спартакіади серед школярів загальноосвітніх навчальних закладів у 2016 році взяти до відома ( додається).
  2. Визнати переможцями районної Спартакіади серед школярів загальноосвітніх навчальних закладів у 2016 році (підсумкова таблиця додається) та нагородити грамотами відповідних ступенів відділу освіти Гайворонської районної державної адміністрації:
   за зайняте І місце – команду учнів загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів с.Чемерпіль (директор Лобач Л.Ф.) та вчителів фізичної культури Бичка В.В. і Поліщука Д.В.;
   за зайняте ІІ місце - команду учнів загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів смт. Салькове (директор Баранюк В.Г.) та вчителя фізичної культури Посухівського В.Я.;
    за зайняте ІІІ місце – команду учнів загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 м.Гайворон  (директор Пошенко Ю.В.) та вчителів фізичної культури Суханевича І.Я. і Давлятян С.В.
  1. Відзначити роботу та нагородити грамотою відділу освіти Гайворонської районної державної адміністрації вчителя фізичної культури  НВК "Гайворонська гімназія - загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №5" Гайду А.С. (директор Поліщук В.П.) за зайняте ІІ та ІІІ місця в обласних спортивних змаганнях на призи клубу "Шкіряний м”яч".
  2. Відзначити роботу та нагородити перехідним кубком імені Валентина Олександровича  Дятленка  команду учнів загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 м.Гайворон  (директор Пошенко Ю.В., вчителі фізичної культури Суханевич І.Я., Давлятян С.В.) за зайняте І місце в спортивних змаганнях з легкої атлетики районної Спартакіади.
  3. Відзначити роботу вчителів фізичної культури загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів с.Солгутове Пруса Д.О. (директор Захаренко М.С.), с.Могильне   Яремчука О.Л., Браславської Г.О., Рабенюка С.М.
(директор Окрущак Н.М.) за серйозну підготовку та гарні результати участі в районній Спартакіади серед школярів загальноосвітніх навчальних закладів у 2016 році.
  1. Відзначити роботу вчителя фізичної культури НВК "загальноосвітній навчальний заклад І-ІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад" с. Котовка  Бардаша Є.М. (директор Стаднік А.М.) за серйозну підготовку та гарні результати участі в районній Спартакіади серед школярів загальноосвітніх навчальних закладів І-ІІ ступенів у 2016 році.
  2. Директорам та вчителям фізичної культури навчальних закладів с. Казавчин , с. Вікнина, с. Мощене та с. Тополі звернути увагу на підготовку та участь команд школярів в районній Спартакіаді.
  3. Директорам та вчителям фізичної культури всіх загальноосвітніх навчальних закладів проаналізувати підсумки районної Спартакіади та до 15 серпня надати відповідну інформацію ( пропозиції щодо змін положення районної спартакіади) методичному кабінету відділу освіти.
  4. Контроль за виконанням наказу покласти на методиста методичного кабінету відділу освіти Гайворонської РДА Прач Л.В.



Начальник відділу освіти                                        О.Гродзіцький

районної державної адміністрації

Немає коментарів:

Дописати коментар